lördag 2 mars 2013

Whew, länge sedan sist!

Vi har anlänt i Luleå för nästan en vecka sedan och nu njuter vi av vår första fri dag på länge. Sedan alla nordplussare e så dukiga studeranden (köhköh), har vi (flesta) suttit igen med alla uppgifterna från den Finska modulen. Hej, vi prioriserade att komma överens med alla nordplussare för vi började skriva!

Man ser direkt skillnaden mellan Jeppis BI och LTU: för det första är det större, för det andra har dom 3 platser att äta på (maten e skit god her) och till sist är det massor med människor der! Man ser varje dag nya människor, ja tror att (förutom nordplussarna) så har ja sett en person kanske 3 gånger under veckan :D

Våran bosättning e ganska såeh... jah. Om jag berättar att vandrar hotellet her är under jorden, på två våningar, med allafall 50 rum, 9 vessor, en tvättmaskin och ett kök utan ugn. Rummen som vi bor i är som en skolåda: två sängar på var andra och en gång på 2x2,5/3m (ja tror att ja kan överdriva det). Man har just och just rum för sina koffertar. Bästa e att vi int har fönstrar, rummen går tom för luft under en kväll och dessa rummene är beräknade för 3 personer egentligen... Men vi bor alla 16 (svennarna bor hemma) tillsammans. Yeij(?)

Idag skall vi fara på Yukigassen alltså SM i snöbollskrig! Det finns skootershow, eldshow och sen en afterparty! Höres kul ut, can't wait! Men nu måst ja skynda på, för snart far vi! 

//Noora//

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar